Kardelen Koleji İl Birincisi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Katıldığı resim yarışmasında üstün başarı göstererek Türkiye genelinde derece yaptılar.

Nevşehir de tüm okulların katıldığı, Türkiye genelinde düzenlenen resim Yarışması’nda Özel Kardelen Koleji Ortaokul ve İlkokul öğrencileri üstün başarı göstererek il genelinde derece yaptı. Farkındalık geliştirme proje kapsamın da düzenlenen resim yarışması “İklim Değişikliği ve Suya Dair Her Şey” olarak İki farklı konudan oluşmaktadır. İl genelinde 1.-2. ve 3.’ü olan Özel Kardelen Koleji öğrencilerine ilköğretim müdürü Faruk ÇAMCI başarı belgesi vererek ödüllendirdi. Başarı belgelerini takdim eden ilköğretim Müdürü ÇAMCI öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ” KONUSUNDA DERECE YAPAN

ÖĞRENCİLER

Efekan DALGAOĞLU (Ortaokul İl 1.si.)

İnci Berra BATMAZ(İlkokul İl 2.si)

“SUYA DAİR HER ŞEY” KONUSUNDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLER

Tuana ÜNSAL(Ortaokul il 1.si)

Beril ÇİFTCİ(İlkokul il 2.si)