Kardelen Koleji Satranç Turnuvası’nda Şampiyon

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 2016-2017 yılı Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda şampiyon oldu.

İl genelinde düzenlenen 2016-2017 yılı Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası, GHSİM/Gençlik Merkezinin ev sahipliğinde yapıldı. 07.01.2017-08.01.2017  tarihleri arasında düzenlenen turnuvada, Özel Kardelen Koleji öğrencileri üstün başarı göstererek il genelinde derece yaptı. İl Genelinde Düzenlenen Satranç turnuvasında Kardelen Koleji öğrencilerinin şampiyonluklarından dolayı Türkiye geneli turnuvaya katılmaya hak kazandı. Derece yapan Mehmet KABACIOĞLU, Eneshan TEKİN ve Zeynep Hatice GÜZELLER ile Satranç öğretmenleri Osman ARSLAN ve Seyit Muhammed KURNAZ’I tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

İşte Derece Yapan  Şampiyon Öğrencilerimiz:

ERKEKLER KATEGORİSİ

Mehmet KABACAOĞLU (Altın Madalya İl 1.si)

Eneshan TEKİN (Bronz Madalya İl. 3.sü)

KIZLAR KATEGORİSİ

Zeynep Hatice GÜZELLER (Gümüş Madalya İl 2.si)