Kardelenler Yıl Sonu Şenlikleri ile Çılgınca Eğlendi

Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Yıl Sonu Şenlikleri ile öğrenciler çılgınca eğlendi.

Kardelen Koleji Müzik Öğretmeni, Drama- Satranç, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin önderliğinde gerçekleştirilen yıl sonu etkinlikleri ile hem öğrenciler hem de öğretmenler çılgınca eğlendi. Düzenlenen Yıl Sonu Şenliği ile amaç, öğrencilerin özgüven duygularını geliştirmek, becerilerini ortaya çıkarmalarına katkı sağlamak, kaynaşmalarına, tanışmalarına vesile olmak, eğlenme ortamı hazırlamak, yapılan yarışmalar ile onları yarışma kültürüne hazırlamak olduğuna vurgu yapan Kardelen Koleji İdarecileri, öğrencileri böyle güzel etkinliklerin devam edeceğini ifade ettiler.