Kardelenli Öğrencilere Motivasyon Semineri

25 Yıldır Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi,8. Sınıf öğrencilerine motivasyon semineri düzenledi.

Kardelen Koleji Ortaokulunda 8. sınıf öğrencilerine yönelik “Başarı ve Motivasyon” semineri düzenlendi. Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen seminerde LGS Sınavı hakkında bilinmesi gerekenler, Motivasyon arttırıcı yöntemler, Kaygı ile başa çıkma yolları ve lise hayatı ve bazı liselerin tanıtımı bilgilendirme semineri verildi. Öğrencilerin hür dikkat dinledikleri seminerde yararlı bilgiler paylaşıldı sınavın bilinmeyen yönleri ele alındı ve öğrencilerimizin akıllarına takılan sorular giderildi, ayrıca kendileri nasıl motive edecekleri ve kaygı düzeylerini nasıl sınırlandıracakları konusunda da izleyecekleri yöntemler detaylı şekillerde ele alındı.