ÖZEL KARDELEN KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Özel Kardelen Koleji tarafından 5 Nisan Cumartesi ve 6 Nisan Pazar günleri yapılacak olan bursluluk sınavları başvuruları devam ediyor. Özel Kardelen Koleji tarafından 4,5,6,7 ve 8. sınıflara yapılacak olan bursluluk sınavlarına katılmak isteyen öğrencileri Forum Kapadokya A.V.M' de bulunan Kardelen Koleji Bursluluk Sınavı standından başvurularını yapabilecekler.

Özel Kardelen Koleji İlkokul ve Ortaokul Müdürü Özgül Saygılı yaptığı açıklamada burs ödüllü deneme sınavına katılmak isteyen 4,5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerini yapılacak olan burs ödüllü sınava davet etti. Saygılı, '' Özel Kardelen Koleji tarafında 5 Nisan Cumartesi ve 6 Nisan Pazar günü yapılacak olan burs ödüllü deneme sınavıma katılmak isteyen öğrencilerimiz Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunan Kardelen Koleji Bursluluk sınavı standına müracaat edebilirler''diye konuştu.

Özel Kardelen Koleji tarafından yapılacak olan bursluluk sınavı 5 Nisan Cumartesi günü saat 10..00'da 4. sınıflar, saat 13.00'te 5. sınıflar, 6 Nisan Pazar günü ise saat 10.00'da 7. sınıflar, saat 13.00'te ise 7 ve 8. sınıf öğrencileri bursluluk sınavına girecek. Özel Kardelen Koleji tarafından yapılacak olan bursluluk sınavlarına şehir merkezinden, Avanos, Gülşehir, Derinkuyu, Ürgüp, Hacıbektaş ve Acıgöl ilçelerinde ücretsiz olarak servisler kaldırılacak.