KARDELENLERDEN İL HALK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET

Breadcrumb Abstract Shape
Özel Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri Nevşehir İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Özel Kardelen Koleji öğrencileri, kütüphane kültürünü yaymak ve kütüphane haftasını kutlamak amacıyla Nevşehir İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret etti.

Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası dolayısıyla yapılan gezide öğrenciler kitapları yakından inceleyerek kütüphane hakkında bilgi alma fırsatı buldu. Ayrıca okuma salonunda kitap okuma etkinliği de yapıldı.

Öğrencilerin ziyareti sırasında, kütüphane personeli öğrencilere kütüphane hizmetleri hakkında bilgi verirken, öğrenciler de kitaplar arasında dolaşarak okuma alışkanlığının önemine vurgu yaptılar.
Öğrenciler, kütüphane haftasını kutlayarak, kütüphane kültürünün devam etmesine katkı sağladılar ve kütüphanelerden daha fazla yararlanabilmek için üye oldular.