Ortaokul

Üretim Adımında

Neler Var

Proje Tabanlı Öğrenme: Öğrencilerin Liderliği

Ortaokul yılları, proje tabanlı öğrenme ve araştırma projeleri ile dolu bir dönemi işaret eder. Öğrenciler, kendi projelerini geliştirir, sorunları çözmek için işbirliği yapar ve yaratıcı çözümler bulurlar. Bu, öğrencilerin liderlik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Teknoloji ve İnovasyon: Geleceğin Dünyasına Hazırlık

Ortaokul yıllarında, teknolojinin ve inovasyonun önemi vurgulanır. Öğrenciler, kodlama, robotik, 3D yazıcılar gibi teknolojilerle tanışır ve projelerinde bu araçları kullanarak yaratıcı çözümler üretirler.

Sanat ve Kültürel Aktiviteler: Yaratıcılığın İfadesi

Sanat, müzik, drama ve spor gibi kültürel aktiviteler, öğrencilerin yaratıcılıklarını ifade etmeleri için önemli bir platform sunar. Ortaokul öğrencilerimiz, bu alanlarda yeteneklerini geliştirirken kendilerini ifade etme fırsatı bulurlar.

Aile İşbirliği: Ortak Başarılar

Ortaokul yılları, ailelerle işbirliği içinde geçen bir dönemdir. Aileler, öğrencilerin eğitim yolculuğunda en büyük destekçilerdir. Kardelen Koleji Ortaokulu olarak, ailelerle yakın iletişim içinde çalışarak, öğrencilerimizin en iyi şekilde gelişmelerini sağlamak için birlikte çalışıyoruz.

Kardelen Koleji Ortaokulu'nda "Üretim Zamanı," öğrencilerin yaratıcılık, liderlik, teknoloji ve toplumsal bilinç konularında kendilerini geliştirdikleri bir dönemi simgeler. Öğrenciler, geleceğin sorunlarını çözmek için donanımlı liderler olarak yetiştirilirler.

YILDIZ ERKEK FUTBOL İL 1.Sİ
YILDIZ KIZ VOLEYBOL İL 2.Sİ